Skip to main content
  • Restaurant
  • Nieuws & Events

Community

Dé plek in Amsterdam West waar ondernemen, ontmoeten en beleven elkaar kruisen en samen zoveel meer zijn. Waar ideeën ontstaan en bedrijven groeien.

Dé werkplek in Amsterdam West

Informele sfeer

Overal in het pand is er ruimte om samen koffie te drinken, te overleggen en te lunchen met je team. Door het open karakter van de kantoren met veel glas en open flexwerk ruimte, loop je snel even bij elkaar naar binnen. Voor werk maar zeker ook voor inspiratie en gezelligheid.

Uitjes

Een aantal keer per jaar organiseert team MOMA&CO een uitje. Soms actief zoals een sportclinic of ontspannen zoals varen tijdens de jaarlijkse boottocht. In een ontspannen setting leer je je collega ondernemers weer eens op een andere manier kennen.

Maandelijkse borrels

We komen regelmatig samen voor een gezellige borrel waarbij je natuurlijk kunt netwerken, maar ook samen een potje kunt tafeltennissen of eens rustig bijpraten zonder deadlines. Als je zelf iets wilt organiseren, is daar ook mogelijkheid voor.

Verbinden

Samen zoveel

meer zijn

Bij MOMA&CO kom je snel in contact met andere ondernemers, voor een koffiemoment of voor een inspirerende samenwerking. Door het open karakter van de werkplekken, de informele sfeer en een online omgeving waar je jezelf kunt presenteren zijn er al veel mooie samenwerkingen ontstaan. Ook zorgen we er voor dat we altijd een brede mix aan expertises en werkvelden in huis hebben. En we houden van mensen aan elkaar koppelen.

Ondernemers bij MOMA&CO

Flexibele CFO

TULO

De flexibele CFO voor start-ups en scale-ups. Naast de volledige financiële administratie uit handen te nemen voor je, helpen we jou, ambitieuze ondernemer, met rapportages, prognoses en intensieve begeleiding en sturing. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij dat ook kan doen!

Software oplossingen

PieQ

Pieq verkoopt en implementeert operationele software oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie en reserveringen. Met klanten in verschillende branches zoals de horeca, events, leisure en de zorgsector. We helpen bij een soepele implementatie en zorgen ervoor dat de software optimaal kan worden gebruikt.

Loyall

Loyall

Wij zijn een digital lifecycle agency: we hebben de complete digitale mix om je bedrijf op een duurzame manier te laten groeien en je klanten Loyall te maken.

Wil je meer informatie?