Skip to main content
  • Restaurant
  • Nieuws & Events

Flexplek Amsterdam

Vanaf € 21,50 per dag

Deze zijn per dag te gebruiken of op een maandelijks opzegbaar contract. Je kunt hier rustig werken, met gebruik van alle faciliteiten die MOMA&CO te bieden heeft als flexplek Amsterdam.

Voel je thuis op een flexwerkplek bij MOMA&CO

Wil je kunnen werken wanneer het jou uitkomt? Dan zijn er bij ons verschillende mogelijkheden. Je kunt incidenteel een dagpas boeken of vaker komen op basis van een abonnement. Hierbij heb je 7 dagen per week toegang en kun je gebruik maken van alle faciliteiten om je beste werk te doen.

Flexplek Amsterdam

Ontdek onze prijzen

Dagpas

€ 21,50 per dag

Met een dagpas kun je gebruik maken van onze werkhuisjes of ruime bureaus in een fijne gedeelde ruimte. Met het gemak van alle beschikbare faciliteiten

Meer informatie

Abonnement / 1 dag per week

€ 70 per maand

Met dit abonnement kun je elke week een dag komen werken. Je hoeft geen vaste dag te kiezen, dus geniet van optimale flexibiliteit.

Abonnement aanvragen

Abonnement / 2 dagen per week

€ 125 per maand

Met dit abonnement kun je elke week twee dagen komen werken. Vrij in te delen over de week, dus je geniet van optimale flexibiliteit.

Abonnement aanvragen

Abonnement / 3 dagen per week

€ 180 per maand

Met dit abonnement kun je elke week drie dagen komen werken. Vrij in te delen over de week, dus je geniet van optimale flexibiliteit.

Abonnement aanvragen

Abonnement / 4 dagen per week

€ 235 per maand

Met dit abonnement kun je elke week vier dagen komen werken. Vrij in te delen over de week, dus je geniet van optimale flexibiliteit.

Abonnement aanvragen
De voordelen

De voordelen van een
flexwerkplek

Glasvezel internet

Huiselijke sfeer

Persoonlijke service

Belhuisjes

Workshops & events

Bar & catering

Vanaf € 70 per maand

Neem contact op voor meer informatie, beschikbaarheid of boek een rondleiding.

Flexibel contract

7 dagen per week geopend

Ongedwongen sfeer
Neem contact op
Goed om te weten

Heb je een vraag?
Wij hebben het antwoord

Kan ik een flexplek uitproberen?

Dat is mogelijk. Je bent welkom voor een halve proefdag om te zien of een flexwerkplek bij MOMA&CO iets voor je is. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt het opzeggen of wijzigen van mijn abonnement?

De flexwerkabonnementen zijn doorlopend maandelijks opzegbaar. Ook is het mogelijk om tussentijds je abonnement aan te passen, mocht je bijvoorbeeld tijdelijk wat vaker willen komen.

Welke faciliteiten kan ik gebruiken met een flexwerkabonnement?

We hebben meerdere belhuisjes op de gangen die vrij te gebruiken zijn voor online meetings en langere telefoongesprekken. Verder zijn er voldoende lunch en overlegplekken en een pantry voorzien van alle gemakken.

Wat zijn de openingstijden?

Met een dagpas kun je elke werkdag vanaf 8:30u beginnen en doorwerken tot 20:00u. Als je een abonnement hebt zijn op werkdagen de tijden ruimer en kun je ook in het weekend terecht.

Hoe kan ik een flexwerkplek reserveren?

Als je een dagpas wilt boeken, kun je hierboven een reservering aanvragen. Doe dit in ieder geval één dag van tevoren om er zeker van te zijn dat we een plek voor je hebben. Voor abonnementhouders is dit niet nodig.

Wat zijn de andere mogelijkheden naast een flexplek?

Naast een flexplek kun je ook kiezen voor een eigen kantoor, een vast bureau of een postadres. Ook kun bij ons terecht voor de beste vergaderzalen.

Waar zijn jullie gevestigd?

Onze flexplekken kun je vinden aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West. Je kunt ons hier vinden op Google Maps.

Wil je meer informatie?

Neem contact op