Skip to main content
  • Restaurant
  • Nieuws & Events

Bar / restaurant

Buurtbewoners en ondernemers vormen samen een fijne mix. Daarom is het restaurant open voor iedereen. Je kunt er terecht voor een lekkere kop koffie, lunch of borrel.

Een plek waar iedereen samenkomt

Of het nou is om je dag te beginnen met een lekkere koffie of ontbijt, of om te overleggen, lunchen of na het werk nog een borrel te doen. In het restaurant staan we de hele dag voor je klaar. En voor groepen verzorgen we de catering tot in de puntjes zodat jij je kan focussen op je bijeenkomst. Tot snel!

www.chezmine.nl

Openingstijden

Maandag:
09:00 – 17:00
Dinsdag:
09:00 – 17:00
Woensdag:
09:00 – 01:00
Donderdag:
09:00 – 01:00
Vrijdag:
09:00 – 03:00
Zaterdag:
16:00 – 03:00
Eten

Het menu

Het menu bestaat uit simpele maar goed klaargemaakte gerechten. Van vers afgebakken croissants en rijkelijk belegde broodjes tot huisgemaakte soep en gezonde snacks. Kijk op het menu voor het volledige overzicht.

Bekijk menu

Vegetarisch

Standaard worden onze gerechten vegetarisch geserveerd. Mocht je toch uit een vlees of vis optie willen kiezen dan kun je dat uiteraard aangeven.

Dieetwensen

Wij houden zoveel mogelijk rekening met allergieën en dieetwensen. Heb je specifieke wensen, geef het dan wel altijd even aan.

Met aandacht gemaakt

Wij vinden het fijn als jij met een glimlach naar buiten loopt, ontzorgd en verzorgd zodat jij het beste uit je dag hebt kunnen halen.

Drankjes

Borrel

Ons restaurant is tot 19.00 open, fijn om na je werk nog even een borrel te drinken. Op aanvraag zijn we ook in de avonduren geopend. Of heb je een specifiek event en wil je de locatie afhuren? Dan spreken we graag de mogelijkheden met je door.

Bekijk menu

Wil je meer informatie?