Skip to main content
  • Restaurant
  • Nieuws & Events

Route

MOMA&CO is goed bereikbaar met de auto, OV en fiets. We zijn dichtbij de snelweg gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons met OV te bereiken.

Kom je met de auto?

Neem vanaf Zaandam (A10) de afslag S103/S104. Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Bos en Lommerweg op. Bij het tweede stoplicht rechts de Hoofdweg op en eerste straat rechts (voorbij het politiebureau), je rijdt dan de Eramusgracht op. Doorrijden tot het einde, daar vind je de slagboom van de betaalde parkeermogelijkheid van ParkingYou.

 

Neem vanaf Utrecht/Den Haag (A4) de afslag S105, bij de stoplichten rechtdoor S104 volgen. Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf de Bos en Lommerweg op. Dan vervolgens rechtsaf de Hoofdweg op en de eerste straat naar rechts (voorbij het politiebureau), je rijdt dan de Eramusgracht op. Doorrijden tot het einde, daar vind je de slagboom van de betaalde parkeermogelijkheid van ParkingYou.

Parkeren

Parkeren kan bij de betaalde parkeergelegenheid van ParkingYou achter ons gebouw. Het is mogelijk om vooraf een plek te reserveren, via onderstaande button. Je kunt ook parkeren aan de Erasmusgracht tegen de geldende tarieven van de gemeente.

www.parkingyou.nl
Kom je met het OV?

MOMA&CO is zeer goed bereikbaar met het OV, vanuit welke richting je ook komt. Er zijn meerdere bus- en tramverbindingen te vinden op korte loopafstand.

Vanaf station Amsterdam Centraal

Neem op busstation CS IJzijde bus 21 richting Geuzenveld en stap uit op halte Bos en Lommerplein. Het Bos en Lommerplantsoen ligt schuin tegenover het plein.

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk

Neem op station Sloterdijk bus 15 richting station Zuid en stap uit op halte Bos en Lommerplein. Het Bos en Lommerplantsoen ligt schuin tegenover het plein.

Vanaf metrostation de Vlugtlaan

Neem bus 81 richting A’dam Elandsgracht/centrum en stap uit op halte Bos en Lommerplein. Het Bos en Lommerplantsoen ligt schuin tegenover het plein.

Wil je meer informatie?