Skip to main content
  • Restaurant
  • Nieuws & Events
flexplek-amsterdam

Flexibele werkplek Amsterdam

Wil je kunnen werken wanneer het jou uitkomt, in de fijne werkplek Amsterdam? Bij MOMA&CO amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt incidenteel een dagpas boeken of vaker komen op basis van een abonnement. Hierbij heb je 7 dagen per week toegang en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten om je beste werk te doen.

flexplek-amsterdam

Voordelen van de fijnste werkplek

Glasvezel internet
Huiselijke sfeer
Ruime bureau's
Persoonlijke service
Belhuisjes
Workshops & events
Bar & Catering
Goed om te weten

Heb je een vraag?
Wij hebben het antwoord

Kan ik een flexplek uitproberen?

Dat is mogelijk. Je bent welkom voor een halve proefdag om te zien of een flexwerkplek bij MOMA&CO iets voor je is. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt het opzeggen of wijzigen van mijn abonnement?

De flexwerkabonnementen zijn doorlopend maandelijks opzegbaar. Ook is het mogelijk om tussentijds je abonnement aan te passen, mocht je bijvoorbeeld tijdelijk wat vaker willen komen.

Welke faciliteiten kan ik gebruiken met een flexwerkabonnement?

We hebben meerdere belhuisjes op de gangen die vrij te gebruiken zijn voor online meetings en langere telefoongesprekken. Verder zijn er voldoende lunch en overlegplekken en een pantry voorzien van alle gemakken.

Wat zijn de openingstijden?

Met een dagpas kun je elke werkdag vanaf 8:30u beginnen en doorwerken tot 20:00u. Als je een abonnement hebt zijn op werkdagen de tijden ruimer en kun je ook in het weekend terecht.

Hoe kan ik een flexwerkplek reserveren?

Als je een dagpas wilt boeken, kun je hierboven een reservering aanvragen. Doe dit in ieder geval één dag van tevoren om er zeker van te zijn dat we een plek voor je hebben. Voor abonnementhouders is dit niet nodig.

Wat zijn de andere mogelijkheden naast een flexplek?

Naast een flexplek kun je ook kiezen voor een eigen kantoor, een vast bureau of een postadres. Ook kun bij ons terecht voor de beste vergaderzalen.

Waar zijn jullie gevestigd?

Onze flexplekken kun je vinden aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West. Je kunt ons hier vinden op Google Maps.

Meer informatie

Neem contact op met een van onze teamleden, of lees verder via onderstaande link

Lees meer

Lees verder

flexplek-amsterdam
Update

Fijne werkplek Amsterdam

Wil je kunnen werken wanneer het jou uitkomt, in de fijne werkplek Amsterdam? Bij MOMA&CO amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt incidenteel een dagpas boeken of vaker komen op basis van een abonnement. Hierbij heb je 7 dagen per…
flexplek-amsterdam
Update

Flexplek Amsterdam West

Wil je kunnen werken wanneer het jou uitkomt, in de beste flexplek Amsterdam? Bij MOMA&CO amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt incidenteel een dagpas boeken of vaker komen op basis van een abonnement. Hierbij heb je 7 dagen per…

Wil je meer informatie?